Fizikai közérzetjavítás, Svéd Masszázs, Energetikai testkezelések: Acces Bars, Reiki

A teljes Reiki kezelés életenergiát visz be a szervezetbe, beindítja a test természetes öngyógyító mechanizmusát és egy méregtelenítési folyamatot, átfogóan regenerálja a szellemi test finom-anyagában lévő energiapályákat.

A Reiki egyetemes energia.
A Reiki lehetőség az önmegvalósításra.
A Reiki a gyógyulás és a gyógyítás útja.

A Reiki energia közvetlen a “forrásból” – a fényből, az univerzumból fakad. A Beavatottság révén lesz aktív, így mindenfajta érintés, vagy kézrátétel nélkül fejti ki gyógyító sajátosságát.

A Reiki rezgés erősít, energetikailag tisztítóan és gyógyítóan hat a fizikai, a szellemi, az érzelmi szinten, valamint a szívközpontban.
A Reiki energia a fizikai, majd ezt követően a finom állapotú szinten fejti ki hatását.

A Reiki rezgés emlékezteti, visszavezeti Önt eredeti érzéseihez. Az érzések és a gondolatok kitisztulnak. Ez alátámasztja a “jelenlétet” a jelenben. A régi minták feloldódnak. Az önnön lény lecsendesül, a test megnyugszik.

A Reiki energia rezgése serkenti a vérkeringést, erősíti az izmokat, a belső szerveket, a szöveteket és a meridiánokat. A Reiki energia ráhangolja Önt a fizikai stabilitásra. Erőt ad mentálisan, érzelmileg és erősíti a testet. A Reiki energia segíthet az egyes élethelyzetek sikeres megoldásában, a lehetőségekhez képest a legjobb eredmények létrehozásában.

 Tapasztaljuk meg a csodát!

Az Access Bars energiáról…

Gyakran nem is vagyunk tudatában, de a rögzült minták nem engedik, hogy a dolgokat a maguk  valójában lássuk, így tehetetlenné válunk, és képtelenek vagyunk megváltoztatni azt, amit szeretnénk. Ez az állapot arra kényszerít minket, hogy jelen állapotunk zaklatottsága szerint működjünk, és ugyanolyan negatív hullámokat – történéseket, személyeket, sikertelenségeket – vonzzunk be életünkbe… A Acces Bars  energia megfelelő technikai alkalmazással, hozzájárul, hogy változást  idézzen elő…

Tapasztaljuk meg a csodát!