Accessbar-1080x509
images (7)1BARS-640x4801images (1)Accessbar-1080x509images43223287_2059672747396807_5305114840623218688_o

ACCESS BARS KEZELÉS 1alkalom/ 15 000 Ft Diák kedvezménnyel/ 11 000Ft

15.000Ft

“Az access nem a gyógyítás. A tudatosságról szól. A tudatosság hatása a test gyógyulása, és nem fordítva.

Kigyógyítani valakit a betegségből, nem teszi őt tudatossá, de kigyógyítani valakit a nemtudatosság állapotából, az lehetővé teszi, hogy a test meggyógyítsa magát. “Gary D.

Az Access olyan eszközök és folyamatok összessége, melyet a nagyobb tudatosság előmozdítására fejlesztettek ki.

A tudatosság mindent magában foglal, anélkül, hogy ítélkezne. A tudatosság az a képesség, amely folyamatosan ráébreszt a lehetőségekre, a több választásra és az örömtelibb életre. Képesség, ami által mindent el tudsz fogadni, semmit sem utasítasz el és mindent megalkotsz, amit kívánsz; nagyszerűbbet, mint amit egyáltalán el tudsz képzelni.

Egy nemrég készült tudományos kutatásból kiderül, hogy már egyetlen, 90 perces Access Bars® kezelés után a szorongási tünetek súlyossága átlagosan 84,7%-al, a depresszióé pedig 82,7%-al csökkent. Mi is valójában ez az egyre jobban terjedő és sokak által kedvelt kezelés? Lehet róla írni, de igazából tapasztalni érdemes.

Dr.Terrie Hope 2017 novemberében, a Journal of Energy Psychology című szaklapban publikálta legfrissebb eredményeit az Access Bars® kezelésről. Habár az első Access Bars kezelést Gary Douglas már több mint 25 éve végezte, a tudományos vizsgálatok csak nemrég kezdődtek meg azzal kapcsolatban, hogy vajon mi történik a Bars kezelés közben, és annak milyen eredményei lehetnek a nehézségekkel küzdő személyeknél. Amíg az első kérdés Jeffrey L. Fannin, Ph.D neurológus 2015-ös tanulmányban került kifejtésre, addig Dr.Hope kifejezetten az Access Bars® szorongásra és depresszióra gyakorolt hatására koncentrált.

Az Access 2015-ben készült „Fehér könyve” egy 60 fő segítségével végzett kutatás eredményeit foglalja össze, melyet dr. Fannin vezetett. A résztvevő személyek agyhullámait mérték egy speciális eszközzel a Bars kezelés előtt és után, és a két állapot között bizony jelentős változások mutathatók ki.

A tanulmány megállapítja, hogy az Access Bars® kezelés közben a beragadt energiák megindulnak a testben, egyfajta összehangolódás és gyógyító folyamatok is történnek. Az ún. „Brainmap” (agytérkép vagy másnéven QEEG) módszerével történt vizsgálatokból kiderült, hogy:

  • a tanulmányban résztvevők 85%-ának változott a QEEG koherenciája
  • a résztvevők 63%-a Bars kezelés után érzelmi és/vagy fizikai ugrást tapasztalt
  • a fenti 63% 42%-a élt meg érzelmi, míg 40%-a fizikai változás

Hajlamosak vagyunk arra, hogy gondolatok, érzések, érzelmek irányítsanak.

Az Access segít megszabadulni a gondolatok, érzések és érzelmek okozta bezártságtól, beidegződésektől és rutinoktól.
Dr. Jeffrey Fannin az agyban végbemenő változásokról (magyar felirattal!)
https://www.youtube.com/watch?v=DgGbFRjqQPk

Product ID: 1588

Termékleírás

bars

Helyszín: Himalaya-Sószoba!

Az Access Bars® ezreknek segített, hogy megváltoztassák az életük és testük több aspektusát, többek között az alvási, egészségügyi nehézségeket, túlsúllyal, pénzzel, szexszel és kapcsolatokkal, szorongással, stresszel és sok mással kapcsolatosakat.
32 pont a fejeden, amelynek gyöngéd érintésével elkezdenek a korlátozások, beakadások, elhitt nézőpontok, beszilárdult hitrendszerek feloldódni! És minden olyan befixált nézőpont, amely nehézkessé teszi a könnyed létezést ebben a világban.

Csökkenti a félelmeket, szorongást.
Depresszió esetén kiváló kedvcsináló.
Alvásproblémákra nagyon hatékony.
Gyerekeknek az iskolai munka hatékonyságát növeli.
Hiperaktivitásnál, autisztikus viselkedésnél kiváló hozzájárulás.
Hozzájárul ahhoz, hogy könnyedebben teremtsd az életedet, kapcsolataidat.

Diákok esetében 5 kezelés: 50 000 Ft!

Gyermekek, tanulók esetében a Szakértői Bizottság Határozatának figyelembe vételével 5 kezelés: 45 000 Ft!

Az Access Consciousness® olyan eszközök és folyamatok összessége, melyet a nagyobb tudatosság előmozdítására fejlesztettek ki. A tudatosság mindent magában foglal, anélkül, hogy ítélkezne. A tudatosság az a képesség, amely folyamatosan ráébreszt a lehetőségekre, a több választásra és az örömtelibb életre. Képesség, ami által mindent el tudsz fogadni, semmit sem utasítasz el és mindent megalkotsz, amit kívánsz; nagyszerűbbet, mint amit egyáltalán el tudsz képzelni.

Az Access Consciousness® ahhoz nyújt segítséget, hogy (f)elismerd magad, aki valójában vagy és abban, hogy kezdd el az életedet alakítani; túl azon az énen, akinek eddig gondoltad magad. Ennek az az alapja, hogy a válaszok keresése helyett a kérdések feltevésével vagyunk képesek gyökeresen elengedni azokat a berögzült nézőpontjainkat, amelyek nem-tudatos szinten meghatározzák lényünket és a mindennapi létezésünket. A kérdések feltevésével lényünk nemcsak megnyílik, de befogadóbbá és elfogadóbbá is válik mindenre.
Hajlamosak vagyunk arra, hogy gondolatok, érzések, érzelmek irányítsanak. Az Access Consiousness® segít megszabadulni a gondolatok, érzések és érzelmek okozta bezártságtól, beidegződésektől és rutinoktól.

A Bars hatásai MÉRHETŐEK!
 
Ma már több tudományos kísérlet bizonyítja az Access Bars  kezelések kiemelkedő hatásait.

Elsőként Dr. Lisa Cooney: Amit a test tud és amit a test megmutat… című videóját,
ami csupán 15 perces de látványosan megmutatja hogy egyetlen Access Bars kezelés milyen hatással van a testre.
Többek között elindítja és megerősíti a test méregtelenítési és öngyógyító folyamatait.
Szemmel látható változások mutatkoznak az egész testen!

És mi mindent hozhat még nekünk egy Access Bars kezelés?

Látható, hogy elindul a szervezet méregtelenítése, a gyulladás csökkenése és a fizikai és lelki blokkok feloldódása.
Ez is már egyetlen Access Bars kezelés alatt történik!

“Két dolog van, ami bármit meg tud változtatni az életedben: az Access Bars és a választás.” (Dr. Dain Heer)

Az Access Bars® egy egyedülálló technika, amellyel “ újraindíthatod a rendszered”, hogy felszabadulj az összes eltárolt korlátozó hiedelem, gondolati minta, érzés alól, mégpedig a fejeden lévő 32 pont gyengéd érintésével. Ezek a pontok tartalmazzák az összes nézőpontodat, gondolati mintáid, és hitrendszereidet mindazon dolgokról, amivel a világodban ezidáig találkoztál, megéltél, tapasztaltál. Minden pont egy-egy életterülethez kapcsolódik, mint pl.: öröm, hála, pénz, kontroll, szexualitás, kreativitás, kommunikáció, szomorúság, test), érintésükkel mindezen berögzüléseket “tisztítja”, azaz ajtót nyit arra, hogy új lehetőségek érkezzenek a valóságodba, valamint más dolgokat tapasztalj meg az életben attól függetlenül, amit eddig hittél. És még mi más lehetséges?

A Bars sok ezer embernek segít a világon, csatlakozz te is, hogy az életed könnyedebb, és boldogabb legyen!
Hiszem, hogy mindannyian hozzájulunk a nagy egészhez mindazzal a változással, amit önmagunkon belül indítunk el.

Az Access Consciousness® eszközei segítenek tudatosabbá válni. Ítélkezés nélkül jelen lenni, és örömmel, könnyedén, boldogan megélni az életed. Támogatást nyújt, hogy olyan változásokat tudj létrehozni a mindennapokban, ami által megteremtheted azt életet, amilyet csak szeretnél.

Szeretnéd, hogy erősebb, hatékonyabb legyen a tested és szervezeted?

A kezelések hatására visszavonul a fáradékonyság, a motiválatlanság, lelki szinten pedig oldódnak azok a berögzült nézőpontok, hiedelmek, félelmek, amik gáncsolták eddigi életünket.
Testi-lelki és szellemi szinten is beindítja az áramlást, amitől örömtelivé, könnyeddé válik az élet!

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“ACCESS BARS KEZELÉS 1alkalom/ 15 000 Ft Diák kedvezménnyel/ 11 000Ft”értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.