reiki
images (1)crystal-955935_640characters-234294_640aromaterápiaaromaterápiarelaxáció, meditációilloolaj1bach1girl-1403458_640

Méregtelenítő-Stresszoldó Nyirokmasszázs és Aromaterápia / 50 perc

8.000Ft

A technika lényege, hogy a szervezet immunrendszerére, és a szervek, szövetek között felhalmozódott méreganyagokra a nyirokpályákon keresztül hatunk. Ennek hatására a szervezetben lévő méreg és salakanyagok intenzívebben kiürülnek, és a szervezet védekezőképessége felerősödik. Alkalmazása minden egészséges ember számára prevenciós betegségmegelőző célból javallott, alakformáló, és cellulitisz kezelő technikák előtt bevezető kezelésként ajánlom.

Product ID: 1511

Termékleírás

A gyógyulási folyamatok, illetve fogyókúrás folyamatok a szervezet méregtelenítése után indulhatnak meg. A méregtelenítő és stresszoldó masszázs és aromaterápia ezt a célt szolgálja.

MÉREGTELENÍTŐ MASSZÁZS – NYIROKMASSZÁZS
A technika lényege, hogy a szervezet immunrendszerére, és a szervek, szövetek között felhalmozódott méreganyagokra a nyirokpályákon keresztül hatunk. Ennek hatására a szervezetben lévő méreg és salakanyagok intenzívebben kiürülnek, és a szervezet védekezőképessége felerősödik. Alkalmazása minden egészséges ember számára prevenciós betegségmegelőző célból javallott, alakformáló, és cellulitisz kezelő technikák előtt bevezető kezelésként ajánlom. Méregtelenítő masszázs
Nem a hagyományos értelemben vett masszázsok közé tartozik. Vérkeringést, nyirokkeringést javító, és immunrendszert aktiváló hatását többféle probléma esetén is felhasználhatjuk.
Ez a sajátos technika felfokozza a nyirokáramlást, és a vérkeringést. A kezelés hatására felgyorsul a vérkeringés is, ezáltal javul a bőr alatti kötőszövetek oxigénellátása és anyagcseréje. A felgyorsult keringés következtében erősödik a szervezet zsírégetési folyamata. Megerősíti a laza kötőszöveteket, visszaállítja azok rugalmasságát, a bőr feszesebb lesz. A petyhüdt, ráncos bőr kisimítását, az elfáradt bőr regenerálását az egész testen egyaránt segítheti.
A felfokozott nyirokkeringés nemcsak a kezelés időtartama alatt áll fenn, hanem a következő napokban is folytatódik. Ezért fontos, hogy a kúra egész ideje alatt növeljük a folyadékfogyasztásunkat. Napi 1,5-2 l (lehetőleg szénsavmentes) ásványvíz elfogyasztására mindenképpen szükségünk lesz. Így tudjuk támogatni nyirokrendszerünket a salakanyagok elszállításában.
A kezelés kúraszerűen javasolt : 15 – 20 alkalom Erre a célra Kedvezményes bérlet vásárlása javasolt. Ára: 70 000 Ft / 10 alkalom.  90 000 Ft /15 alkalom.
100 000 Ft / 20 alkalom! ( Biztos eredmény! Legkedvezőbb választások!)
heti két kezelés javasolt
Időtartam : 50 perc
Ára : 8 000.- Ft/alkalom

Előzetes bejelentkezés és időpontfoglalás: Tel.: 20/4370968.

 

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Méregtelenítő-Stresszoldó Nyirokmasszázs és Aromaterápia / 50 perc”értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.