ACCESS BARS, ACCESS BODY PROCESS, LÁTÁS HELYREÁLLÍTÁSA

ACCESS BARS
32 pont van a fejen, amit ha gyengéden megérintenek, erőfeszítés nélkül el tudja  engedni az ember mindazt, ami miatt képtelen az el-, és befogadásra.
(Mi lenne, ha a masszázságyon fekve, néhány pont érintésével a fejeden feloldódna és távozna belőled minden téged korlátozó dolog, hitrendszer, nézőpont vagy bármi más, ami most beszűkíti?
Pénz, kapcsolatok, életformák létrehozása, test, szexualitás, idő és tér, kommunikáció, öröm és szomorúság, béke és nyugalom…)

“Az access nem a gyógyítás. A tudatosságról szól. A tudatosság hatása a test gyógyulása, és nem fordítva.

Kigyógyítani valakit a betegségből , nem teszi őt tudatossá, de kigyógyítani valakit a nemtudatosság állapotából, az lehetővé teszi, hogy a test meggyógyítsa magát. “Gary D.

Az Access olyan eszközök és folyamatok összessége, melyet a nagyobb tudatosság előmozdítására fejlesztettek ki.

A tudatosság mindent magában foglal, anélkül, hogy ítélkezne. A tudatosság az a képesség, amely folyamatosan ráébreszt a lehetőségekre, a több választásra és az örömtelibb életre. Képesség, ami által mindent el tudsz fogadni, semmit sem utasítasz el és mindent megalkotsz, amit kívánsz; nagyszerűbbet, mint amit egyáltalán el tudsz képzelni.

Hajlamosak vagyunk arra, hogy gondolatok, érzések, érzelmek irányítsanak. Az Access segít megszabadulni a gondolatok, érzések és érzelmek okozta bezártságtól, beidegződésektől és rutinoktól.

A kezelések a Himalaya-Sószobában vannak.

LÁTÁS HELYREÁLLÍTÁSA

Ez a kezelés nagyon hatékony lehet a szem fizikális sérülésire, a látás romlásra. Ezen kívül  az arcüreg- és garatgyulladásos betegségek esetén, a megfázásos tünetekre is hatékony.

Ez az energia növelheti, kitágíthatja az éberséget, az érzékelést, illetve a fizikai látásunkat és a belső látásunkat is gyógyíthatja, javíthatja, helyreállíthatja. MInden szemet ért traumát old.

TOVÁBBI TESTKEZELÉSEK:

Hamarosan feltöltésre kerülnek a további szolgáltatásokról is az anyagok.

REIKI

Uszui Mikao japán szerzetes fejlesztett ki. 

A gyakorlat egy részét, a reikis kézrátételt az Amerikai Egyesült Államokban a kiegészítő és alternatív orvoslások egyikének tekintik. Ekkor a technika gyakorlója gyógyító energiát közvetít a tenyéren keresztül a kezelésben részesülő számára.

A Reiki energia ereje határtalan.

Mire lehetséges  Reiki-kezelés?

 • fájdalomcsillapítás (pl. ütések, zúzódások, izom-, és izületi fájdalmak, hasfájás, fogfájás, és fejfájás csillapítása)
 • gyulladások megszüntetése (pl. fül-, tüdő-, mandulagyulladás, váll-, térdizület gyulladása)
 • allergiás tünetek enyhítése
 • fáradtság, kimerültség megszüntetése
 • rosszhangulat, depresszió, céltalanság enyhítése
 • feszültségből, rossz tartásból eredő izomletapadások, csomók kioldódnak – feloldódnak
 • gyomorgörcs, stressztünetek enyhülnek, idővel eltünnek
 • szem fáradtsága (egész nap a monitor elött) egy kezelés után eltűnik

 

Hogyan működik a Reiki?

A Reiki kezelés életenergiát visz be a szervezetbe, beindítja a test természetes öngyógyító mechanizmusát és egy méregtelenítési folyamatot; átfogóan regenerálja az energiapályákat.

Felfrissíti, mozgásba hozza a test energiáit, sok esetben nagyon gyorsan állítja helyre a terhelhetőséget, lehetővé teszi a szervezet számára, hogy harmonikusan hasznosítsa a kiváltott gyógyító reakciókat. A Reiki támogathat minden természetes gyógymódot.

A Reiki nem csupán a test fizikai szerkezetében hoz létre változásokat, miközben segíti a szervek regenerálódását, a szövetek és csontok újraépülését, hanem segít abban is, hogy a kezelt mentális szinten kiegyensúlyozottá váljon.

A kezelés a Sószobában van.

GYERMEKEK RÉSZÉRE…

A Sószobában lévő  sóhomokozó, a kisgyermekek részére kialakított, speciális „játszótér”, ahol játszva gyógyulhatnak, erősíthetik immunrendszerüket, fejleszthetik koncentrációs képességüket. Miközben a gyerekek az őrölt sót folyamatosan felkavarják, észrevétlenül lélegzik be az apró sószemcséket, melyek a légutakba bekerülve fejtik ki pozitív hatásukat. A nagy mennyiségű himalayai só és sóőrlemény tiszta-baktériummentes levegőt biztosít a gyermekek számára.

A  0-3 éves korosztályú gyermek részére, napi szinten is díjmentessé is válhat a Sószoba igénybevétele! Tájékozódási lehetőség itt: http://delihorizontcsaladinapkozi.hu/

A Tótágas és a Szitakötő Családi Bölcsőde tagjai a bölcsődei nyitva tartás időszakában díjmentesen vehetik igénybe a szolgáltatást!

Légzésterápiában segítséget nyújt a felnőttek részére is:

 • légúti megbetegedések
 • légúti allergiák (pollen, toll, pihe stb.)
 • szénanátha
 • asztma
 • nátha
 • hörghurutgyulladás
 • arcüreggyulladás
 • dohányzás okozta irritációk – horkolás
 • szívritmuszavar
 • vérnyomás szabályozás
 • alvászavar

https://www.facebook.com/soterapiaszeged/

A sótömbök több négyzetméteres aktív felülete alakítja ki a helyiség kedvező mikroklímáját. A sókristályok legfontosabb hatóanyaga a nátrium-klorid, melynek száraz aeroszolja a sótömbökből folyamatosan szabadul fel, kialakítva így egy száraz, sós légteret. Ebben a mikroklímában az allergének és baktériumok száma alacsony szintre csökken.

Ajánlott: légúti megbetegedések, légúti allergiák (toll, pollen, pihe, por…), szénanátha, asztma, nátha, hörghurutgyulladás, arcüreggyulladás, dohányzás okozta irritációk, horkolás, és alvászavar esetén.