Relaxáció– Meditáció – Reiki energia

A relaxáció testi és lelki lazítás, ellazulás. Nyugalom és harmónia. Mélyebb szinteken, lelki, sőt szellemi értelemben is áthangolódik az ember belső világa. A relaxáció egyik lényeges hatóeleme, hogy amit elképzelünk, azt a testünk meg is valósíthatja.

Ha van olyan személy a környezetében, akit szeretne megajándékozni, vásároljon számára ajándékutalványt.

Az utalványvásárlás menete:

Személyes találkozás esetén: a  kiválasztott szolgáltatás összegének megfizetése után, egy névre szóló kupont adok át, amely 6 hónapig érvényes.

Utalás esetén: a pénz megérkezése után, szintén névre szóló kupont küldök e-mailben amit ki tud nyomtatni, és szintén 6 hónapig érvényes.

Alkalmas a testi és lelki egészség megteremtésére és  helyreállításra, valamint arra, hogy egészségesek maradjunk.

Mindenki számára hasznos lehet, megtanulásával és alkalmazásával csökkenthetők a stressz-helyzetek; kitűzött céljaink elérésében hatékonyabbak, sikeresebbek lehetünk.

Meditáció, avagy az elme hatalma

A meditáció szó latin elnevezés, melynek jelentése gondolkodás, elmélyülés; gyökerei vallási eredetűek.

Ma már a meditáció a valláson kívüli területeken is nagy jelentőségre tett szert, ami nem véletlen, hiszen a meditáció során olyan különböző lelkiállapotba kerülhetünk, amelynek segítségével leküzdhetjük bizonyos nehézségeinket.

Több tudományos vizsgálat igazolta, hogy a meditáció, mint ellazítási technika, igen hatékony, gyógyító módszer. Kimutatták, hogy csökkenti a vérnyomást, enyhíti a szívtáji szorító fájdalmakat, az allergiás tüneteket, az asztmás rohamokat, csillapítja, illetve megállítja a fejfájást.

Ha rosszul érezzük magunkat, könnyebb változtatni azon, amit mondunk, mint megváltoztatni gondolkodásunkat és érzelmeinket – egy újrakezdéshez tehát legkönnyebb a kimondott szavainkat kontrollálni. Amit kimondunk, hamarosan pozitív hatást fog kifejteni gondolatainkra és érzéseinkre. Tapasztaljuk meg a csodát!

Reiki, az univerzális életenergia

A teljes Reiki kezelés életenergiát visz be a szervezetbe, beindítja a test természetes öngyógyító mechanizmusát és egy méregtelenítési folyamatot, átfogóan regenerálja a szellemi test finom-anyagában lévő energiapályákat.

A Reiki egyetemes energia.
A Reiki lehetőség az önmegvalósításra.
A Reiki a gyógyulás és a gyógyítás útja.

A Reiki energia közvetlen a “forrásból” – a fényből, az univerzumból fakad. A Beavatottság révén lesz aktív, így mindenfajta érintés, vagy kézrátétel nélkül fejti ki gyógyító sajátosságát.

A Reiki rezgés erősít, energetikailag tisztítóan és gyógyítóan hat a fizikai, a szellemi, az érzelmi szinten, valamint a szívközpontban.
A Reiki energia a fizikai, majd ezt követően a finom állapotú szinten fejti ki hatását.

A Reiki rezgés emlékezteti, visszavezeti Önt eredeti érzéseihez. Az érzések és a gondolatok kitisztulnak. Ez alátámasztja a “jelenlétet” a jelenben. A régi minták feloldódnak. Az önnön lény lecsendesül, a test megnyugszik.

A Reiki energia rezgése serkenti a vérkeringést, erősíti az izmokat, a belső szerveket, a szöveteket és a meridiánokat. A Reiki energia ráhangolja Önt a fizikai stabilitásra. Erőt ad mentálisan, érzelmileg és erősíti a testet. A Reiki energia segíthet az egyes élethelyzetek sikeres megoldásában, a lehetőségekhez képest a legjobb eredmények létrehozásában.

Relaxáció, meditáció

Gondolataink hatással vannak arra, hogy mit mondunk és hogyan érezzük magunkat. A szavak, amelyeket használunk, hatással vannak arra, hogy mit gondolunk és hogyan érezzük magunkat. Az, hogy hogyan érezzük magunkat, befolyásolja azt, hogy mit mondunk és hogyan gondolkodunk.

A relaxáció, illetve az autogén tréning fontos szerepet játszanak a szorongásos állapotok oldásában. Segítségükkel megtanulhatjuk izmainkat ellazítani, a légvételeinket, így a szívritmusunkat is szabályozni, ezzel a szorongás kapcsán bekövetkező automatikus testi reakciókat uralhatjuk, csökkenthetjük, a szorongás élményét csillapíthatjuk. A relaxációs és autogén tréningeket általában gyakorolni, tanulni szükséges. Szakmai  segítséggel önállóan is meg lehet próbálni valamely módszer elsajátítását. Szorongással járó helyzetekben aktuálisan is alkalmazható módszerek, mellékhatás nélkül.